AJUTS | 09/08/2021  Ruralcat

S’obren els ajuts a la utilització de most concentrat rectificat per part dels elaboradors de vins escumosos de qualitat per al 2022

Fins el 28 d’agost els cellers que tenen les seves instal·lacions ubicades a Catalunya poden sol·licitar els ajuts per a la compra de most concentrat rectificat corresponents al 2022, dotats amb un pressupost d’1 milió d’euros.

Els establiments poden presentar la seva sol·licitud fins el 28 d’agost, inclòs

El DACC ha obert la convocatòria dels ajuts per a la utilització del most concentrat rectificat (MCR) en l’elaboració de vins escumosos de qualitat corresponents al 2022.

Aquests ajuts tenen com a objectiu fomentar la sostenibilitat en l’activitat d’elaboració de vins escumosos de qualitat mitjançant l’ús de MCR produït amb raïm apte per a l’elaboració de vins escumosos de qualitat d’una DOP, per part dels elaboradors d’escumosos de qualitat, que tinguin les seves instal·lacions a Catalunya.

Aquests establiments poden presentar la seva sol·licitud fins el 28 d’agost, inclòs. Amb la sol·licitud cal presentar el pressupost corresponent a la quantitat de MCR que compraran i pagaran entre l’1 de gener i el 31 de maig de 2022.

Per conèixer en detall la normativa que regula aquests ajuts i els requisits, terminis, documentació que cal presentar i altra informació, podeu visitar la pàgina web del seu tràmit.

Font: DACC

Informació relacionada