El Laboratori Agroalimentari participa en les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola de Espectrometria de Masses’
L’entitat ha presentat el pòster “Determinació de micotoxines en pinsos i matèries primeres per LC-MS/MS dificultats i solucions”.
Amb aquesta presentació es contribueix a la divulgació del seu treball en el control oficial de micotoxines en pinsos i cereals, que estan esdevenint un dels contaminats més importants en els pinsos i els aliments.
El Laboratori Agroalimentari ha participat en les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses’, organitzades per la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses i la Universitat de Córdoba.
Aquest òrgan, que s’encarrega de realitzar el control analític oficial dels mitjans de la producció i dels productes agroalimentaris de la Generalitat de Catalunya, ha presentat el pòster “Determinació de micotoxines en pinsos i matèries primeres per LC-MS/MS dificultats i solucions”, que ha estat seleccionat pels comitès científic i organitzador per presentar-lo en format de presentació oral.
Presència del Laboratori Agroalimentari a les ‘I Jornades de Joves Investigadors de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses’.
El treball recull l’experiència del Laboratori Agroalimentari en l’anàlisi de micotoxines en pinsos i cereals. Amb aquesta presentació, es contribueix a la divulgació del seu treball en el control oficial de micotoxines en pinsos i cereals, que estan esdevenint un dels contaminats més importants en els pinsos i els aliments.
Després del parèntesi motivat per la pandèmia COVID-19, s’han celebrat les jornades els dies 24 i 25 de març a Miraflores de la Sierra, Madrid. La important evolució de la tècnica d’espectrometria de masses en els últims anys i la seva implantació en diverses àrees científiques, ha incrementat el nombre de joves especialistes en aquesta tècnica. Aquesta iniciativa permet conèixer els últims avenços de la tècnica i intercanviar experiències del seu ús entre els agents implicats: els investigadors, els laboratoris, l’acadèmia i l’empresa.
Font: Laboratori Agroalimentari