SANITAT VEGETAL | 05/07/2022  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de juliol de 2022

Consulta els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Símptomes del virus de la cullera del tomàquet a l’àpex de la planta.

Aquesta informació presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

Cultius llenyosos: fruita dolça (pomera, perer, fruita de pinyol, cirerer), fruita seca (noguer, ametller, avellaner), cítrics, vinya i olivera.

Cultius hortícoles: ceba, carbassó, enciam, tomàquet, pebrot i maduixa.

Cultius d’espais verds: forestals (pi, alzina surera, alzina, boix) i parcs i jardins (castanyer d’índies, palmeres, plàtan, camèlia, gerani, boix, ornamentals).

Cultius extensius: arròs, blat, ordi, panís, pèsol farratger, alfals i colza.

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp.

Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’avisos fitosanitaris per SMS i correus electrònics o seguir-nos a Twitter (@ruralcat).

FontOficina de Sanitat Vegetal