Escola de Pastors: Conceptes bàsics
Elaboració de cervesa artesana sense alcohol. En línia. 1 sessió pràctica.
Benestar animal per a persones titulars i personal d'explotacions avícoles
Preparació per a la Certificació Europea de Serra Mecànica ECC 1-2
Producció fructícola. Viticultura en conreu sostenible i ecològic
Regeneració de sòls a partir de la microbiologia
Poda fisiològica en vinya
Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Anàlisi de sòl i planta per diagnosticar i prendre decisions per la regeneració del sòl i la salut dels cultius
Club de Tast d'oli d'oliva
Benestar animal en el transport
Elaboració artesanal de begudes probiòtiques
Afinat de formatges
Bàsic de fermentats vegetals: vegetals i begudes probiòtiques
Aproximació, dessensibilització i desbravi del poltre. 2a edició.
Elaboració de formatges de pasta tova
Nous recursos informàtics per a la planificació del desembosc
Qualificació per executar accions de control poblacional d'espècies cinegètiques
Benestar animal durant el sacrifici en escorxador d'oví-cabrum
Com innovar en el sector alimentari: de la oportunitat al producte