Bàsic d'arboricultura i treballs en alçada
Introducció a l'arboricultura urbana
Poda fisiològica en vinya mètode Marceau Bourdarias
Escola de Pastors: Conceptes bàsics
Elaboració de cervesa artesana sense alcohol. En línia. 1 sessió pràctica.
Benestar animal per a persones titulars i personal d'explotacions avícoles
Preparació per a la Certificació Europea de Serra Mecànica ECC 1-2
Producció fructícola. Viticultura en conreu sostenible i ecològic
Regeneració de sòls a partir de la microbiologia
Poda fisiològica en vinya
Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Anàlisi de sòl i planta per diagnosticar i prendre decisions per la regeneració del sòl i la salut dels cultius
Club de Tast d'oli d'oliva
Benestar animal en el transport
Elaboració artesanal de begudes probiòtiques
Afinat de formatges
Bàsic de fermentats vegetals: vegetals i begudes probiòtiques
Aproximació, dessensibilització i desbravi del poltre. 2a edició.
Elaboració de formatges de pasta tova
Nous recursos informàtics per a la planificació del desembosc
Qualificació per executar accions de control poblacional d'espècies cinegètiques
Benestar animal durant el sacrifici en escorxador d'oví-cabrum
Com innovar en el sector alimentari: de la oportunitat al producte
Formació de personal que treballa en granges avícoles
Maneig d'explotacions apícoles
Producció agrícola extensiva
Agricultura de precisió: transformació digital del sector
Interpretació d'índexs de vegetació i creació de mapes de dosificació variable
Empelts en fruiters
Bàsic de gestió documental i registres a l'explotació agrària
Fonaments zootècnics
Qualificació per executar accions de control poblacional d'espècies cinegètiques- Sort
Nivell fumigador
Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Mòdul bàsic i de maneig en tracció animal
Benestar animal per a persones titulars i personal d'explotacions bovines
Aplicacions de l'ecografia en porcí. Control ecogràfic de la gestació.
Eines per millorar la microbiologia del sòl i la salut dels cultius
Etiquetatge per a petits elaboradors i comerços minoristes: com etiquetar els productes del teu establiment. Semipresencial
Geobiologia per a agricultors 2a part
Anàlisi de sòls i planta per diagnosticar i prendre decisions per la regeneració del sòl i la salut dels cultius
Tasques i habilitats per a la gestió empresarial
Boví ecològic
Bàsic de poda d'hivern en vinya
Instal·lacions de reg
Productes i derivats de la producció apícola
Benestar animal per a persones titulars i personal d'explotacions porcines
Captura en viu d'espècies cinegètiques depradadores
Bàsic d'horticultura ecològica
Sketch up per al disseny de jardins
Gestió de comunitats de regants
Preparació per a la certificació europea de serra mecànica ECC1-2
Bàsic d'esporga d’oliveres
Regeneració de sòls amb la gestió de microbiomes edàfics, el pH i el redox
Bàsic de tast d'olis
Grimpada 1
Aplicacions avançades per al càlcul en les explotacions agràries
Taller pràctic d'etiquetatge
Quant val un quilo de mel?
Vins de mínima intervenció
Viticultura biodinàmica
La poda natural en olivera i ametller