Instal·lacions agrícoles
Pastures i pasturatges
Certificació de llavors. Anàlisis de laboratori sota supervisió oficial
GTR boví. Canvi de la gestió ramadera en Boví (del SIR ramader al GTR)
El risc alimentari en el nostre dia a dia
Bàsic d'aplicador de fertilitzants
Benestar animal en explotacions avícoles. Mòdul específic
Taller d'etiquetatge i envasat per a elaboradors alimentaris. En línia
Habilitats directives en la gestió de l'empresa
Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Preparació per a la certificació europea de serra mecànica (ECC1-ECC2)
Maneig bàsic del cavall
Iniciació a l'apicultura
Màrqueting digital per promocionar el producte agroalimentari
Implantació i cultiu del festuc en regadiu
Construcció de pedra seca
QGIS per a la gestió del parcel·lari agrícola/forestal i ús en dispositius mòbils.
Producció d’ous ecològics
Turisme de proximitat, noves oportunitats
Optimització del procés de tapat per a cellers
Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Manteniment d'instal·lacions agràries
Vaquí de carn
Reconeixement de plantes bioindicadores
Gestió sostenible dels rengs dels arbres en fruiters
Producció intensiva del cultiu d’aromàtiques
Preparació per a la certificació europea de serra mecànica ECC2
Viticultura biodinàmica. Nivell avançat.
Transició cap al cereal ecològic
Botànica apícola
Manipulador i aplicador de productes biocides d'ús ramader.Mòdul específic
Recursos per a la gestió empresarial
Servucció i l'experiència de l'enoturisme (producció de serveis en turisme)
Benestar animal durant el transport
Elaboració de conserves vegetals
Destil·lació, maceració i altres elaboracions amb plantes.
Elaboració d’embotits ecològics
Primers auxilis forestals
Maneig i manteniment avançat d'equips de fertilització
Tracció animal en l'horta ecològica
Etnobotànica aplicada: Aprofitament integral de la vegetació del territori
Iniciatives d’emprenedoria en producció agroecològica i transformació agroalimentària.
Principis bàsics de carnisseria
Captura en viu d'espècies depredadores
Ous i pollets
Tast d'olis. Nivell inicial
Tècniques de negociació efectiva
Innovacions tecnològiques en el cultiu de l'ametller
Biogàs d’autoconsum a petita escala
Els ocells al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Captura en viu d'espècies depredadores.
Presentació de projectes amb Photoshop. Nivell inicial
Bioenginyeria
Vins Naturals o Vins d'intervenció "mínima"; una altra manera d'abordar l'elaboració
Eines per crear la teva web i botiga de vins des de zero
Cultiu de plantes aromàtiques i medicinals (PAM).
Regulació pràctica de maquinària de tractaments fitosanitaris
Aplicacions Medicinals de les Plantes del Nostre Entorn
Innovacions tecnològiques en el cultiu de l'olivera
Cromatografies del sòl
Estimació pericial i gestió per a propietaris forestals
Arboricultura i treballs en alçada