Cursos de formació presencials i semipresencials

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 15 al 28 d’octubre de 2019

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA del Pirineu (Ballestar), del 3 al 5 de març de 2020

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Premsades

EA del Pirineu (Ballestar), del 10 al 12 de març de 2020

Formatges de pasta premsada. Curs d’especialització

EA del Pirineu (Ballestar), del 4 al 6 de febrer de 2020

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Làctiques

EA de Vallfogona de Balaguer (Vallfogona de Balaguer), del 22 d’octubre al 12 de novembre de 2019

Venda directa de llet crua de vaca

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 30 i 31 de gener de 2020

Formatges de pasta premsada: l’afinat

EA del Pirineu (Ballestar), 13 de novembre de 2019

Formatges de segona elaboració

EA del Pirineu (Ballestar), 11 i 12 de desembre de 2019

Ús de ferments a la formatgeria artesanal

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 28 i 29 de gener de 2020

Eines i estratègies després de l’afinat del formatge

EA d'Alfarràs (Alfarràs), del 10 d’octubre al 25 de novembre de 2019

Taller