EA de Vallfogona (Vallfogona de Balaguer), 18 de març de 2020

Sanitat i higiene de carn silvestre de caça

EA del Pirineu (Bellestar), març de 2020

Poda de fruiters de muntanya

EA de l'empordà (Olot), 10 de març de 2020

Sanitat i higiene en l’àmbit de la caça

EA del Pirineu (Bellestar), 24, 25 i 26 de març i 16 d’abril de 2020

Curs elaboració de formatges

EA de l'Empordà, SSTT del DARP (Barcelona), del 12 al 31 de març de 2020

El risc microbiològic, un nou repte de la seguretat alimentària

EA de Tàrrega, CEI Cervera (Cervera), de 3 al 24 de març de 2020

Bàsic de producció agrària ecològica. Modalitat semipresencial

EA DE TÀRREGA (TÀRREGA), dilluns 23 i 30 de març i 20 d’abril de 2020

Habilitats en la gestió de l’empresa Modalitat semipresencial

EA de MANRESA, Finca Can Poc Oli (Manresa), de l’11 de març al 22 d’abril de 2020

Autogeneració fotovoltaica rural

EA de Manresa (Manresa), del 14 d’abril al 26 de maig de 2020

Altres productes del rusc

EA d’Amposta, Finca Casa Bo Franch (Amposta), del 7 de març al 14 de març de 2020

Bioconstrucció d’un galliner

EA de Mas Bové (Constantí), 24 d’abril de 2020

Sanitat i higiene en l’àmbit de la caça

DARP (diverses localitats), diverses dates de gener a novembre de 2020

El sector de la flor tallada, la planta ornamental i l’horticultura comestible

EA del Pirineu (Bellestar), del 20 al 22 de febrer de 2020

Alimentació equina mitjançant maneig holístic

EA de Tàrrega (Tàrrega), dilluns 9 i 16 de març de 2020

Recursos en la gestió de l’empresa Modalitat semipresencial

EA FORESTAL CASA XIFRA (STA. COLOMA DE FARNERS), 16, 17 i 18 de març de 2020

Avançat d’apicultura ecològica

EA Mercè Rossell i Domènech (Espiells, Sant Sadorní d’Anoia), del 2 de març al 30 d’abril de 2020

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA FORESTAL CASA XIFRA (STA. COLOMA DE FARNERS), 17, 24 i 31 de març de 2020

El frau alimentari des del punt de vista legal

EA de l'EMPORDÀ (Sta. Coloma de Farners), 20 i 27 de febrer i 5 i 12 de març de 2020

Introducció als autocontrols per a petits i mitjans operadors alimentaris