El risc alimentari en el nostre dia a dia
Bàsic d'aplicador de fertilitzants
Benestar animal en explotacions avícoles. Mòdul específic
Taller d'etiquetatge i envasat per a elaboradors alimentaris. En línia
Habilitats directives en la gestió de l'empresa
Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Preparació per a la certificació europea de serra mecànica (ECC1-ECC2)
Maneig bàsic del cavall
Iniciació a l'apicultura
Màrqueting digital per promocionar el producte agroalimentari
Implantació i cultiu del festuc en regadiu
Construcció de pedra seca
GTR boví. Canvi de la gestió ramadera en Boví (del SIR ramader al GTR)
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de producte carnis
QGIS per a la gestió del parcel·lari agrícola/forestal i ús en dispositius mòbils.
Producció d’ous ecològics
Turisme de proximitat, noves oportunitats
Optimització del procés de tapat per a cellers
Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Manteniment d'instal·lacions agràries
Vaquí de carn
Reconeixement de plantes bioindicadores
Gestió sostenible dels rengs dels arbres en fruiters
Producció intensiva del cultiu d’aromàtiques
Preparació per a la certificació europea de serra mecànica ECC2
Viticultura biodinàmica. Nivell avançat.
Transició cap al cereal ecològic
Botànica apícola
Manipulador i aplicador de productes biocides d'ús ramader.Mòdul específic
Recursos per a la gestió empresarial
Servucció i l'experiència de l'enoturisme (producció de serveis en turisme)
Benestar animal durant el transport
Elaboració de conserves vegetals
Destil·lació, maceració i altres elaboracions amb plantes.
Elaboració d’embotits ecològics
Primers auxilis forestals
Maneig i manteniment avançat d'equips de fertilització
Tracció animal en l'horta ecològica
Etnobotànica aplicada: Aprofitament integral de la vegetació del territori
Iniciatives d’emprenedoria en producció agroecològica i transformació agroalimentària.
Principis bàsics de carnisseria
Captura en viu d'espècies depredadores
Ous i pollets
Tast d'olis. Nivell inicial