Logo Oficina Virtual Sanitat Vegetal

Notícies

  Més noticies

RuralCat estrena l’apartat d’Horta.Net amb informació sobre el programa de col·laboració per al sector hortícola català

RURALCAT | 31/05/2021  Ruralcat

RuralCat estrena l’apartat d’Horta.Net amb informació sobre el programa de col·laboració per al sector hortícola català

Aquest programa, en que hi participen representants del DARP, l’IRTA i el sector productor hortícola català, vol articular un sistema de treball en xarxa entre els diferents actors implicats en la producció hortícola a Catalunya i facilitar la incorporació de millores de base tecnològica al sector.

Ja es pot accedir des de l’oficina de Sanitat Vegetal i de l’Horta de RuralCat al nou apartat d’Horta.Net, amb informació sobre el programa de col·laboració per al sector hortícola català impulsat pel DARP i coordinat pel Programa de Protecció Vegetal Sostenible de l’IRTA.

Aquest programa, en que hi participen representants del DARP, l’IRTA i el sector productor hortícola català, té per objectius desenvolupar sistemes de producció sostenibles relacionats amb la millora de la protecció enfront de plagues, malalties i males herbes i la racionalització de l’aportació d’aigua i fertilitzants per als conreus hortícoles. També es vol articular un sistema de treball en xarxa entre els diferents actors implicats en la producció hortícola a Catalunya i facilitar la incorporació de millores de base tecnològica al sector.

Des d’aquest espai es pot accedir ràpidament a la documentació resultant dels estudis sobre els cultius d’horta; a les publicacions, amb fitxes tècniques destinades a difondre l’actualitat tècnica, guies tècniques i documents relacionats amb plagues, malalties i herbes; i als projectes liderats per grups de recerca i institucions sobre la correcta gestió de la producció hortícola, com és el cas d’Emphasis Project, Endure, EUCLID o Redbio.

Així mateix, es poden trobar les jornades tècniques PATT destinades als tècnics i al sector de l’horta així com les notícies relacionades amb el sector.

Font: RuralCat

Informació relacionada

 

XXVIII Jornada de camp de l’arròs

XXVIII Jornada de camp de l’arròs

Certificat de producció agroalimentària ecològica: obtenció, interès i experiències d’èxit

Destaquem

Col·labora