ESTADÍSTIQUES | 18/07/2022  Ruralcat

Coneix el butlletí informatiu de Novetats Estadístiques

El butlletí recull les notícies relacionades amb les publicacions elaborades a partir de les dades estadístiques recopilades i treballades pel DACC.

Aquest recull informatiu incorpora documents monogràfics i periòdics actualitzats dels principals portals d’Internet relacionats amb el món agrari i rural.

El Gabinet Tècnic del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC), a través del Servei d’Estadística i Preus Agroalimentaris, publica setmanalment, des de l’any 2016 el butlletí informatiu de Novetats Estadístiques.

Cada setmana, el butlletí recull les notícies relacionades amb les publicacions elaborades a partir de les dades estadístiques recopilades i treballades pel mateix DACC. Aquest recull informatiu incorpora documents monogràfics i periòdics actualitzats dels principals portals d'Internet relacionats amb el món agrari i rural agrupats per ítems agropecuaris per a la seva posterior recuperació, també estadístiques elaborades pel Departament publicades durant la setmana, i documents de caràcter estadístic publicats per altres organismes i/o institucions nacionals i internacionals.

En el butlletí es pot trobar també el Full de conjuntura agrària setmanal, que conté els preus de mercat dels productes agraris (agrícoles, pesquers i ramaders) més representatius a Catalunya de la setmana, amb un comentari dels fets que expliquen la variació dels preus de mercat. Inclou l'evolució gràfica dels productes tipus dels sectors més importants de l'any en curs, en relació amb l'any anterior i a la mitjana dels últims cinc anys.

Si us interessa el món agrari i voleu estar informats de l’actualitat i les novetats, podeu fer la subscripció al butlletí a través de la web del DACC per rebre el butlletí informatiu de Novetats Estadístiques.

Font: DACC