INNOVACIÓ | 14/09/2022  Ruralcat

EIT Food anuncia la convocatòria de propostes d’innovació oberta 2023

L’objectiu de la convocatòria és accelerar la innovació per crear un canvi positiu en el sistema alimentari.

S’espera que les solucions innovadores proposades donin com a resultat productes i servei comercialment viables a finals de 2024.

EIT Food, la comunitat d'innovació alimentària més gran del món, ha anunciat la seva convocatòria de propostes d'innovació oberta 2023, amb l'objectiu d'accelerar la innovació per crear un canvi positiu en el sistema alimentari. Compta amb el suport de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT), un organisme de la Unió Europea.

 

 

L'Open Innovation Call finançarà projectes col·laboratius d'innovació alimentària que introdueixin nous productes al mercat i introdueixin processos i serveis comercials nous i millorats, en benefici de tots.

S'espera que les solucions innovadores proposades donin com a resultat productes i serveis comercialment viables a finals de 2024 i més enllà, i treballin per assolir els objectius següents:

 

-Vides més saludables a través dels aliments

-Un sistema alimentari net zero

-Un sistema alimentari totalment transparent, just i resistent.

 

La convocatòria d'innovació oberta estarà disponible per a totes les organitzacions europees elegibles, inclosos els membres actuals de l'associació EIT Food, així com els actors externs de l'espai agroalimentari, com ara la indústria, les empreses, les pimes, les universitats i les startups.

EIT Food acceptarà propostes durant dos períodes de presentació: el primer termini de presentació tanca el 14 d'octubre de 2022 i el segon termini el 13 d'abril de 2023

 

Font: EIT Food