INNOVACIÓ | 14/09/2022  Ruralcat

Matins d’Innovació: Noves fonts de proteïna i alternatives en alimentació animal

La finalitat dels seminaris tècnics “Matins d’Innovació agroalimentària” és conèixer, orientar i definir activitats de recerca, d’innovació i de transferència de coneixement.

El seminari tindrà lloc el 22 de setembre a les instal·lacions de Mas Bové a Constantí.

El 22 de setembre tindrà lloc a les instal·lacions de Mas Bové a Constantí el seminari “Matins d’innovació: noves fonts de proteïna i alternatives en alimentació animal, organitzat pel Servei d’Innovació Agroalimentària, en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica.

Els seminaris tècnics “Matins d’innovació agroalimentària” són espais de trobada entre els agents relacionats amb un àmbit o sector productiu concret, amb la finalitat de conèixer, orientar i definir activitats de recerca, d’innovació i de transferència de coneixement.

 

En la primera part, els centres de recerca i universitats exposen les línies de recerca en relació amb noves fonts de proteïna i alternatives en alimentació animal. A continuació es parlarà de normativa i tendències en relació amb l’alimentació animal. En la segona part, a la taula de sector, participen representants d’organitzacions professionals i empreses del sector, els quals exposaran els reptes que s’hi troben en la seva activitat i les principals necessitats que detecten en l’àmbit de la recerca i la transferència de coneixement en l’àmbit de l’alimentació animal. Fruit de la realització dels “Matins d’Innovació Agroalimentària” sovint sorgeixen noves oportunitats de col·laboració entre el sector privat (empreses del sector) i les entitats que realitzen activitats de recerca.

 

Els Matins d’Innovació van sorgir l’any 2008 i durant aquests anys s’han realitzat 24 seminaris de Matins d’Innovació de temàtiques variades (olivera i fruita seca, viticultura, horticultura, porcí, fruita dolça, reg, oli, sector lacti, etc.) i hi ha assistit més de 1.100 persones.

 

Font: DACC