RURALCAT | 08/02/2023  Ruralcat

20 anys de RuralCat: El 2008 i 2009 es posen en marxa els perfils de Facebook i Twitter de RuralCat

Efemèrides: Aquest 2023, RuralCat celebra el seu 20è aniversari. En aquests 20 anys, s’han posat en marxa diverses iniciatives que han permès consolidar el portal com la comunitat de referència del sector agroalimentari, forestal i del món rural i marítim.

El 2008 i el 2009 es van posar en marxa els perfils de Facebook i Twitter de RuralCat.

El 2008 i el 2009 es van posar en marxa els perfils de Facebook i de Twitter de RuralCat, amb la finalitat d’apropar-se més a la societat i tenir un contacte directe amb tota la comunitat. Des de l'equip de RuralCat es va valorar la importància que tenien aquestes dues xarxes socials en aquell moment -i encara avui dia-, ja que són una gran eina comunicativa per tal de donar visibilitat, transparència i valor al portal. Iniciar aquesta estratègia de comunicació digital formava part dels objectius de la plataforma: ser més pròxims i accessibles als públics d'interès.

Al llarg d’aquests anys, aquestes xarxes socials han servit per comunicar i fer difusió de tot el contingut publicat al portal: les notícies, entrevistes, articles tècnics, les jornades tècniques, la formació a distància, etc.  A més, també són un punt de contacte directe amb els usuaris de RuralCat, ja que a través dels perfils es reben missatges, peticions i consultes, i una bona eina de relacionament amb altres empreses, institucions i organitzacions del sector.

Avui dia, el perfil de Facebook compta amb més de 6.600 seguidors, i el de Twitter, amb més de 15.700. RuralCat també té presència a altres canals de comunicació online, com ara Instagram, que compta amb 6.723 seguidors, i Youtube, que actualment registra més de 1.400 subscriptors.

RuralCat és un web de continguts i serveis orientat al sector professional agroalimentari, forestal i del món rural i marítim que es nodreix de manera transversal de tots els àmbits que generen coneixement.

La finalitat de RuralCat és contribuir en la transferència de coneixement i la innovació, potenciar la formació en línia, crear continguts tècnics, publicar informació rellevant per a l’activitat econòmica i generar eines de suport per a la presa de decisions.

Font: RuralCat