PRODUCCIÓ ECOLÒGICA | 15/03/2016  DARP

La Setmana Bio se celebrarà del 20 al 29 de maig

La Setmana Bio ja arriba, aquest 2016, a la quarta edició i, com en ocasions anteriors, el seu programa contindrà diversos tipus d'actuacions arreu de Catalunya: des de visites guiades a empreses de productors ecològics o xerrades divulgatives fins a promocions gastronòmiques i comercials.

L’interès pels productes ecològics va creixent arreu d’Europa i del món, cada cop hi ha més consumidors interessats en aquest tipus de productes, obtinguts a partir d’un sistema que utilitza substàncies i processos naturals i cerca l’obtenció d’aliments d’alta qualitat que no danyin el medi ambient ni la salut humana.

Amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer aquest tipus de productes, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) va crear, l’any 2013, la Setmana Bio per a l’alimentació ecològica, com a marca pensada per a agrupar sota un sol paraigües totes aquelles actuacions programades per qualsevol persona, entitat o agent promotor que encaixi amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer els aliments ecològics entre els consumidors catalans.


La Setmana Bio ja arriba, aquest 2016, a la quarta edició i, com en ocasions anteriors, el seu programa contindrà diversos tipus d’actuacions, com ara visites guiades a finques, granges i empreses de productors ecològics, xerrades divulgatives, activitats escolars, promocions gastronòmiques i comercials, etcètera, que se celebraran del 20 al 29 de maig arreu de Catalunya.

En aquests moments, els interessats ja poden començar a preparar les propostes d’activitats i contactar amb la persona dinamitzadora de la producció ecològica del vostre territori en el web oficial d’aquest esdeveniment o amb la unitat de producció agroalimentària ecològica del DARP per correu electrònic.

 

Informació relacionada