INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 22/05/2023  Ruralcat

Disponible la consulta en línia en el marc de l’estudi “Mapping the Risks and Vulnerabilities in the EU Food Supply Chain"

L'objectiu és donar suport a les activitats del Mecanisme europeu de preparació i resposta en matèria de seguretat alimentària (EFSCM).

L'estudi informarà i contribuirà a les recomanacions de l'EFSCM per elaborar una estratègia de preparació davant de futures crisis a les cadenes de subministrament alimentari de la UE.

La Comissió Europea convida a participar en la consulta en línia que s'acaba de llançar en el marc de l'estudi "Mapping the Risks and Vulnerabilities in the EU Food Supply Chain". Ecorys ha estat contractada per dur a terme aquest estudi. L'enquesta en línia, disponible en anglès i en totes les llengües de la UE fins al 30 de juny de 2023 , és accessible a la plataforma EU Survey.

L'enquesta està adreçada a tots els actors dels sistemes alimentaris, tant a nivell de la UE com a nacional, incloses les organitzacions del sector empresarial i les empreses privades, les autoritats competents, la comunitat acadèmica i les organitzacions internacionals. L'objectiu és donar suport a les activitats del Mecanisme europeu de preparació i resposta en matèria de seguretat alimentària (EFSCM) mitjançant la cartografia i avaluació dels principals riscos i vulnerabilitats que afecten les cadenes de subministrament alimentari de la UE als diferents sectors i etapes de la cadena de subministrament. L'estudi informarà i contribuirà a les recomanacions de l'EFSCM per elaborar una estratègia de preparació davant de futures crisis a les cadenes de subministrament alimentari de la UE.

 

Font: DACC

Informació relacionada