RURALCAT | 22/11/2023  Ruralcat

20 anys de RuralCat: Al llarg d’aquests anys, s’han publicat més de 1.000 butlletins

Efemèrides: Aquest 2023, RuralCat celebra el seu 20è aniversari. En aquests 20 anys, s’han posat en marxa diverses iniciatives que han permès consolidar el portal com la comunitat de referència del sector agroalimentari, forestal i del món rural i marítim.

Al llarg d’aquests anys, s’han publicat més de 1.000 butlletins.

Al llarg dels 20 anys de RuralCat, s'han publicat més de 1.000 butlletins setmanals. El primer butlletí es va publicar l’any 2003 i la primera setmana de novembre d’enguany es va publicar el número 1.000.

El butlletí, que es publica setmanalment, es va començar a enviar quan va es va crear el portal RuralCat, ja que de seguida es va detectar la necessitat de fer difusió periòdica de la informació que es penjava al portal perquè arribés d’aquesta manera a les bústies dels usuaris. 

El butlletí inclou les notícies més destacades de la setmana, els cursos de formació programats, les novetats normatives, l’agenda de les properes jornades tècniques i altres activitats relacionades amb el sector. També enllaça directament amb els cursos de Formació Agrària a Distància, els Dossiers Tècnics, les Jornades PATT, els avisos fitosanitaris i el cercador de projectes europeus.

 

Butlletí nº 1.000

 

Segons una anàlisi que s’ha dut a terme aquest any sobre el portal RuralCat, aquest any 2023, concretament al mes de febrer, el butlletí ha aconseguit el màxim de visualitzacions de la sèrie històrica, amb més de 7.000 visualitzacions. Els informes també indiquen que actualment, la taxa d’obertura es mou entre un 20% i un 27%.

Les tipologies de continguts amb més impacte són les notícies, amb més del 46% del total dels clics a continguts dels butlletins. Pel que fa a les temàtiques més llegides, l’any 2021 i 2022 són productes fitosanitaris, mapa de cultius, recerca, plagues, crema de restes vegetals, ajudes ICAEN, noves tecnologies i canons d’arrendaments rústics.

Totes les xarxes socials juntes sumen quasi el 22% dels clics, distribuïts de forma similar entre les quatre: Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

Per rebre el butlletí setmanal de RuralCat, cal subscriure’s. Avui dia, hi ha més de 30.000 persones subscrites al butlletí.

 

RuralCat és un web de continguts i serveis orientat al sector professional agroalimentari, forestal i del món rural i marítim que es nodreix de manera transversal de tots els àmbits que generen coneixement.

La finalitat de RuralCat és contribuir en la transferència de coneixement i la innovació, potenciar la formació en línia, crear continguts tècnics, publicar informació rellevant per a l’activitat econòmica i generar eines de suport per a la presa de decisions.

 

Font: RuralCat