VITINICULTURA | 01/08/2016  AVC

Els Premis Cartaví 2016 ja estan en marxa

Un any més des de l'Associació Vinícola Catalana s'estan organitzant els Premis Cartaví amb l'objectiu de premiar als restaurants catalans que amb els seus esforços promocionen i treballen en la defensa de la presència de vins catalans en les seves cartes.

El concurs pretén també incrementar la presència dels vins catalans en les cartes de vins dels restaurants de Catalunya al mateix temps que es fomenta el consum responsable.

Degut a la bona acollida que van tenir les semifinals celebrades al llarg del territori català, enguany s’ha apostat per seguir la mateixa fórmula. Per tant, es realitzaran 4 semifinals, una a cadascuna de les províncies i una final a la ciutat de Barcelona.

En cada semifinal, un jurat especialitzat, format per sommeliers, representants dels gremis de restauració, representants de les DD.OO i periodistes gastronòmics, decidirà quins són els restaurants finalistes, que seran anunciats en un esdeveniment adreçat als professionals del sector i dels mitjans de comunicació de la zona.

Els guanyadors finals d’aquesta edició seran anunciats en un acte que està previst que es celebri a Barcelona el mes de desembre.

Els restaurants interessats en participar en aquesta nova edició dels Premis Cartaví poden consultar les bases al web del premi: http://www.cartavi.cat/.

Cartaví 2016 compta amb el suport de l’INCAVI, i la col·laboració de l’Associació Catalana de Sommeliers, les onze denominacions d’origen catalanes i FIVIN.
 

Informació relacionada