SANITAT VEGETAL | 25/08/2016  Butlletí d'informació fitosanitària per al setembre

Butlletí d'informació fitosanitària per al setembre

RuralCat us ofereix el butlletí mensual d'informació fitosanitària general elaborat pel Servei de Sanitat Vegetal del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Adult d'apió de l'alfals. Font: DARP

Adult d'apió de l'alfals. Font: DARP

Aquest butlletí d’avisos fitosanitaris comença informat dels principis de la gestió integrada de plagues (GIP) i altres temes bàsics com el registre, l’emmagatzematge o les autoritzacions excepcionals de productes fitosanitaris, així com les normes per la seva comercialització i utilització.

Pel que fa a la prevenció i els tractaments fitosanitaris contra les plagues, presenta diverses mesures per als cultius de: fruita dolça, fruita seca, cítrics, vinya, olivera, hortícoles, extensius, forestals, parcs i jardins.

El Servei de Sanitat Vegetal elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l'experimentació de camp.

Recordeu que RuralCat també us ofereix més informació en l'apartat de Sanitat Vegetal, així com la possibilitat de consultar només els avisos fitosanitaris especialitzats en els cultius de fruita, horta i espais verds.