FORMACIÓ I EMPRENEDORIA | 13/10/2010  RuralCat/ DAR

Finalitza el curs d'Emprenedoria en olivicultura

El curs d'Emprenedoria en olivicultura, que ha realitzat el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya (DAR) conjuntament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), clou l'edició d'enguany amb un acte celebrat a la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques.

ECA Borges blanques cont.jpg

L'ECA de les Borges Blanques ha estat la seu de la formació d'aquesta emprenedoria. Font: DAR.

 

La sessió comença amb la conferència “El repte de la comercialització” a càrrec de Christophe Marquet, director comercial de Covides, seguida d'una xerrada sobre l’experiència comercial de la cooperativa, a càrrec del seu president, Jaume Salat. Per finalitzar, els joves emprenedors que han participat en aquest curs rebran els certificats de mans de Xavier Castella, secretari general del DAR, Pere Colat, president de la FCAC, i Ramon Baró, director de l’Escola de Capacitació Agrària de les Borges Blanques, que ha estat la seu de la formació d’aquesta emprenedoria.

 
Durant el període comprés entre el febrer de 2009 i el juny de 2010, un total de 22 emprenedors han rebut més de 300 hores en els àmbits de: formació personal, gestió tècnica i econòmica, olivicultura i normativa, qualitat i comercialització en l’empresa. Més enllà i per facilitar una contínua adaptació als nous reptes del mercat, està previst programar noves activitats i seminaris relacionats amb el sector.
 
Actualment a les Escoles de Capacitació Agrària hi ha altres emprenedories en marxa i en els propers mesos s’informarà de les noves convocatòries.