AJUTS | 25/04/2017  DARP

Workshop per a candidats "Interreg Europe: 3a convocatòria"

La Direcció General de Fons Comunitaris del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, en col·laboració amb l'Autoritat de Gestió i el Secretariat Conjunt, organitza el Workshop per a candidats "INTERREG EUROPE: TERCERA CONVOCATÒRIA", que tindrà lloc a Madrid el proper 9 de maig de 2017, a la seu del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública (Saló d'Actes del Passeig de la Castellana, 162) de 9:00 a 17:00 h.

Aquesta segona edició, en format taller, té la finalitat d’ajudar a presentar la candidatura als promotors de projectes d’aquesta tercera convocatòria del programa.

Amb a aquesta finalitat es duran a terme sessions de consultes personalitzades de 30 minuts de durada, amb un representat del Secretariat conjunt, en castellà.

 

Aquests tallers estan dirigits a:

 

Entitats que es trobin preparant una candidatura per a la 3a convocatòria del programa Interreg Europe.
Representants d’autoritats regionals i locals interessades en intercanviar millors pràctiques en les seves polítiques d’actuació, dins de les àrees temàtiques del programa.

 

Les persones interessades en assistir hauran d’omplir el formulari d’inscripció i, si estan interessades en la consulta personalitzada també l’hauran de sol·licitar al web del programa abans del 2 de maig de 2017. Es donarà prioritat als dos primers sol·licitants de cada entitat.