FORMACIÓ PROFESSIONAL | 25/03/2011  RuralCat

El DAAM participa en la 22a edició del Saló de l'Ensenyament

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) participa amb un estand en el Saló de l'Ensenyament 2011, que se celebra durant aquests dies a la Fira de Barcelona i reuneix 175 expositors i una gran oferta en carreres universitàries, estudis superiors, complementaris i idiomes, així com serveis a l'educació. Com a novetat, s'ha creat aquest any un nou espai dedicat als cicles formatius d'FP, considerats una de les millors vies per a accedir al món laboral que requereix personal cada vegada més qualificat.

saló_cont_25_03_11

Imatge de l'estand del DAAM en l'edició d'enguany del Saló de l'Ensenyament. Font: DAAM.

 

L’estand del DAAM presenta l’oferta de cicles formatius de formació professional de les 14 escoles de capacitació agrària distribuïdes per tot Catalunya (Alfarràs, Amposta, Empordà, Borges Blanques, Gandesa, Manresa, Pallars, Pirineu, Mas Bové, Santa Coloma de Farners, Solsonès, Tàrrega i Vallfogona de Balaguer i Eqüestre), l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, i també l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech.

 

L’oferta inclou tots els cicles formatius de la família professional agrària i de les activitats maritimopesqueres i també d’altres famílies com la d’indústries alimentàries, activitats fisico-esportives, química (mediambiental), comerç i màrqueting. També s’oferten els estudis eqüestres.