Arrenca la tercera edició del 'Tarragona de tapes'
Des del 29 d'abril fins al 15 de maig se celebra la tercera edició del 'Tarragona de tapes', una ruta i concurs de tapes que organitza la Cambra de Tarragona i l'Associació Empresarial d'Hostaleria de Tarragona (AEHT). Aquest any participen 57 establiments, enfront dels 36 de l'edició anterior, i a Tarragona i Torredembarra se li suma com a novetat Vila-seca. El xef Sergi Arola ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida de l'edició d'enguany amb una demostració culinària en format tapa.
Com cada any, la tapa anirà acompanyada d'una beguda per un preu de 2,5 euros, encara que en aquesta edició una de les principals novetats és la 'Tapa Nuit', de manera que set establiments oferiran copes enlloc de tapes. En aquest sentit, cada establiment participant en el 'Tapa Nuit' presentarà dos combinats, un d'ells serà obligatòriament un gintònic i l'altra una creació de lliure elecció, i el preu de cada copa serà de 3,5 euros. A més, i a diferència de l'any passat, els horaris, a part de tarda-nit, s'han ampliat també al migdia.
El reconegut cuiner Sergi Arola ha estat el convidat especial de la festa presentació que ha tingut lloc a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, on ha conduit un show cooking durant el qual ha elaborat tot un seguit de tapes i ha posat en valor aquestes propostes gastronòmiques.
L'acte de presentació també ha comptat amb la participació de Josep Poblet, alcalde de Vila-seca; Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Marc Armengol, president de l'AEHT.