VAQUÍ DE CARN | 18/05/2011  RuralCat/ASOPROVAC

Ricard Gòdia, nou president d'ASOPROVAC a Catalunya

Ricard Gòdia i Companys, amb estudis de Direcció i administració d'empreses i tercera generació d'una saga de professionals dedicats a la ramaderia, ha estat triat nou president d'ASOPROVAC a Catalunya en l'assemblea general d'associats.

ricardgodiacont.jpg

Ricard Gòdia i Companys, nou president d'ASOPROVAC - Catalunya. Font: ASOPROVAC.

Gòdia i Companys, de 42 anys, va néixer a Alcarràs (Lleida) i ha estat des de sempre molt vinculat amb el món associatiu, participant en temes tan importants com la creació de Certicar i el programa Clara. Ha format part igualment de Provedella, i ha estat involucrat en el desenvolupament de la marca Q.

Des de fa diversos anys, Ricard Gòdia ve exercint la seva tasca en defensa del sector productor de boví de carn, tant des de l'Associació de Ramaders de Boví de Carn d'Alcarràs, de la qual ha estat president durant 10 anys, com a través de la seva pertinença a les juntes d’ASOPROVAC (Asociació Espanyola de Productors de Carn de Vaquí). D'altra banda, Gòdia ha estat regidor de l'àrea d'agricultura i ramaderia a l'Ajuntament d'Alcarràs durant dues legislatures consecutives.

Segons ha manifestat el nou president d'ASOPROVAC-Catalunya, el seu principal repte és ara “a més de donar continuïtat a la bona tasca realitzada per l'anterior president, Josep Roca i Solergibert, fer d'ASOPROVAC-Catalunya una associació encara més àgil, resolutiva i eficaç, amb major capacitat per fer més professional i digna la professió dels productors de carn de vedella”.

Potenciar les exportacions sectorials, minorar les imposicions burocràtiques de les administracions als ramaders, defensar els drets adquirits per aquests, denunciar els abusos de poder comesos per baules superiors en la cadena de producció, fomentar la R+D i la promoció de la carn, seran uns altres dels objectius que s'ha proposat Ricard Gòdia durant la seva presidència.

 

Informació relacionada