FORMACIÓ | 20/08/2009  Ruralcat

Forma¿t amb els màsters 2009-2010

El curs 2009-2010 les universitats catalanes oferiran una àmplia varietat de cursos de postgrau i màsters que aprofundeixen en les especialitats més demandades pel sector agrari i agroalimentari.

Laboratori

A continuació destaquem algunes de les principals àrees temàtiques en les quals podeu cursar estudis durant el proper curs, i l¿oferta principal de les universitats.

Indústria agroalimentària

A l¿apartat AlimenCat / Formació podeu trobar un llistat complet dels estudis que es poden cursar a Catalunya centrats en la indústria agroalimentària.

Seguretat alimentària

Aquesta disciplina es pot cursar en vàries universitats arreu de Catalunya: A l¿Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)...

A l¿Universitat de Barcelona (UB) ...

Producció integrada de cultius

La Universitat de Lleida (UdL) comença aquest any la segona edició del Màster Oficial en Protecció Integrada de Cultius per al qual encara queden places disponibles. Per a més informació i preinscripcions, consulteu la pàgina del màster. Per a saber més sobre aquesta disciplina, llegiu l¿entrevista a Ramón Albajes, coordinador del màster, a RuralCat.

Altres cursos de postgrau i màsters

Si voleu cursar un màster sobre qualsevol altre temàtica el proper curs, us recomanem que reviseu l¿ Oferta de màsters per al curs 2009-2010 publicada pel Departament d¿Innovació, Universitats i Empresa.