FORMACIÓ ON-LINE | 01/09/2011  RuralCat

S'obren noves preinscripcions a tres cursos

Des de l'1 de setembre i fins el proper 11 de setembre, et pots preinscriure a noves edicions de tres cursos per internet que ofereix el Servei de Formació Agrària a través de RuralCat. Aquests cursos són: Bàsic de gestió agrària, Producció agrària ecològica en Ramaderia i Producció Agrària ecològica en agricultura.

teclat_cont_22_03_11

 

Bàsic de gestió agrària (edició 11)

El curs està dissenyat per tal de conèixer, entendre i adquirir les eines bàsiques que permetin elaborar un pla d’empresa en què s’analitzi i es defineixi l’estratègia de negoci que cal seguir per valorar les garanties d'èxit de l'explotació. Es complementa amb el Curs bàsic de complements de l’empresa agrària i el Curs per a elaborar un pla d’empresa agrari.


Té una durada de 50 hores, començarà el 4 d'octubre i acabarà el 16 de desembre. Als estudiants que finalitzin el curs amb èxit se'ls lliurarà un certificat que acrediti les hores de formació.

 

  La preinscripció al Curs Bàsic de gestió agrària s’ha tancat en arribar al màxim de places previstes.

 

 

 

Producció agrària ecològica. Ramaderia (edició 6)


Entre el 4 d'octubre i el 16 de desembre s'ofereix un curs de 60 hores per conèixer les bases de la producció agrària ecològica en el camp de la ramaderia. L'estudiant aprendrà tècniques agràries i estratègies de maneig que permetin produir aliments de qualitat i sans i que afavoreixin la salut dels agroecosistemes en tots els seus aspectes.

 

Producció Agrària Ecològica. Agricultura (Edició 10)

L'objectiu d'aquest curs donar a conèixer les bases de la producció ecològica i tècniques que permetin produir aliments de qualitat afavorint la salut dels agroecosistemes, en el camp de la ramaderia. El curs tindrà una durada de 60 hores, començarà el 4 d'octubre i acabarà el 16 de desembre.

 

Com realitzar la preinscripció


Per preinscriure's a qualsevol dels tres cursos, cal estar donat d'alta a RuralCat. Si encara no n'ets membre, només has d'omplir el formulari corresponent. L'alta és totalment gratuïta.
Un cop t'hi hagis donat d'alta, hauràs de seguir aquestes indicacions per sol·licitar el curs:

1. Entra a la teva àrea de membre i comprova que a la teva fitxa has introduït correctament les següents dades:

  • Adreça
  • Població
  • Codi postal

Pots comprovar aquestes dades des del menú El meu perfil/Les meves dades/Canvi de dades personals (pestanya Dades addicionals de RuralCat). Si falta alguna dada, introdueix-la i, a continuació, prem el botó Guardar.


2. Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú Formació/Catàleg de cursos per Internet.


3. Cerca el curs al qual et vols inscriure. Comprova que la preinscripció està oberta. En el text del camp "Inscripció" diu "Inscriu-t'hi".


4. Fes clic sobre "Inscriu-t'hi" per tal de realitzar la preinscripció.


5. A continuació, apareixerà un missatge indicant que t'hi has preinscrit, i rebràs un correu electrònic al teu compte personal i al de RuralCat.


6. Una vegada completat aquest procés, el Servei de Formació Agrària es posarà en contacte amb tu per indicar-te com has de finalitzar la inscripció.

 

També en format paper


Recordeu que per tal de facilitar la formació contínua dels professionals vinculats al sector agrari i al món rural, l'SFA també organitza els següents cursos a distància i en format paper:


Curs de gestió agrària. Bàsic