AGRICULTURA | 18/01/2018  RuralCat

Fira de Mollerussa obre les inscripcions per a la Borsa Interpirinenca de Cereals

Fira de Mollerussa ha obert ja el termini per a inscriure’s a la 17a Borsa Interpirinenca de Cereals que acollirà la ciutat de Mollerussa el dia 16 de març, en el marc de la 146a Fira de Sant Josep. L’any passat, la trobada va aplegar més de 400 operadors de diferents països

La 17a Borsa Interpirinenca de Cereals, que se celebrarà al Complex Resquitx com en les anteriors edicions, va aplegar en la seva darrera convocatòria més de 400 operadors procedents de Catalunya, així com de la resta de l’Estat espanyol, Argentina, França, Suïssa, Rússia, Portugal, Ucraïna o els Estats Units.

Importadors, productors, grups cooperatius, agències de transport, centrals comercialitzadores, brokers i usuaris, componen el grup de participants en aquesta trobada de referència del sector cerealístic, on es porten a terme contactes i intercanvis comercials. Els interessats en inscriure’s ho poden fer a l’adreça borsacereals@fira.com

La Fira de Sant Josep  certamen de caràcter eminentment agrícola i que celebrarà del 17 al 19 de març la seva 146a convocatòria, va comptar l’any passat amb 304 expositors directes i va registrar 180.000 visitants.

Paral·lelament al certamen, i a més de la Borsa, es portaran a terme un ampli i interessant programa de Jornades Tècniques, des de les quals us informarem properament des de el nostre apartat de Transferència Tecnològica i a l’Agenda de RuralCat.

 

Informació relacionada