Innovació al sector agroalimentari 2010
El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) ha presentat el programa "Innovació al sector agroalimentari 2010", que inclou 1.294 actuacions de transferència tecnològica, formació i assessorament (un 5 per cent més que l'any anterior).

Font: DAR
Aquest programa integra una oferta conjunta d'actuacions procedents del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), del Programa de Formació Agrària (PFA) i de la implementació del sistema d'assessorament agrari de Catalunya.
Pla Anual de Transferència Tecnològica 2010
El PATT és un instrument que recull, programa i coordina les actuacions centrades en els àmbits de la investigació, la recerca i la transferència tecnològica i de coneixements al sector agroalimentari català. El pla pel 2010 inclou un total de 820 actuacions, de les quals 557 són activitats puntuals (jornades, seminaris i visites tècniques) i 263 són activitats continuades (de recerca aplicada i investigació). Les activitats programades per a aquest any estan organitzades en 39 àrees temàtiques:- Agroturisme i Desenvolupament Rural
- Apicultura
- Arròs
- Avicultura
- Cereals d'estiu
- Cereals d'hivern
- Citricultura
- Cunicultura
- Equí i Activitats Eqüestres
- Estalvi Energètic i Energies Alternatives
- Farratges, Proteaginoses i Oleaginoses
- Fruita dolça
- Fruita seca
- Gestió del Sòl i Fertilització
- Gestió Empresarial i Assessorament
- Helicicultura
- Horticultura
- Indústries Agroalimentàries
- Maquinària
- Micologia i Tubericultura
- Olivicultura
- Ornamentals, Jardineria i Paisatgisme
- Oví i Cabrum
- Pesca i aqüicultura
- Plantes Aromàtiques, Medicinals i Condimentàries
- Porcí
- Producció Agrària Ecològica
- Producció Integrada
- Qualitat i Comercialització
- Reg
- Sanitat i Benestar Animal
- Sanitat Vegetal i Productes Fitosanitaris
- Seguretat en el Treball
- Silvicultura
- Traçabilitat i Seguretat Alimentària
- Vaquí de Carn
- Vaquí de Llet
- Varietats Tradicionals i Races Autòctones
- Vitivinicultura