FORMACIÓ ONLINE | 24/01/2010  RuralCat

Preinscriu-te al curs de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell qualificat

Des del dia 26 de gener i fins el proper 14 de febrer, inclòs, ja pots fer la teva preinscripció a una nova edició dels curs de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris nivell qualificat que ofereix el Servei de Formació Agrària (SFA). Com ja és habitual aquests cursos s'impartiran en la modalitat d'Internet a través de RuralCat.

Fumigant oliveres

Fumigant oliveres. Font: DAR

AVÍS IMPORTANT
Ja s'ha cobert el nombre de places ofertades per a la propera edició d'aquest curs, de manera que la preinscripció actual queda tancada. Informarem puntualment de l'obertura d'un nou procés d'inscripció. Perdoneu les molèsties.


Us recordem que el període de preinscripció s'obrirà a partir de les 8 del matí i es tancarà quan finalitzi el termini màxim o s'exhaureixin les places disponibles.

Programa del curs

Enguany, l'objectiu d'aquest curs és donar resposta formativa als professionals del sector agrari que estan obligats a obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris del nivell qualificat. En aquest sentit, el curs, 72 hores de duració, va dirigit especialment a:
 • Responsables dels establiments de venda al públic de productes fitosanitaris
 • Aplicadors a tercers
 • Directors tècnics de les empreses de tractaments fitosanitaris
 • Responsables de les explotacions agrícoles, empreses i entitats que tinguin al seu càrrec persones que apliquin aquests productes.

Com realitzar la preinscripció

Per preinscriure's als curs, cal estar donat d'alta a RuralCat. Si encara no ets membre, pots registrar-te omplint aquest formulari . L'alta és totalment gratuïta. Una vegada donat d'alta, hauràs de seguir aquests punts per sol·licitar el curs:
 1. Entra a la teva àrea de membre i comprova que a la teva fitxa has introduït correctament aquestes dades:
  • Adreça
  • Població
  • Codi postal
  Pots comprovar aquestes dades des del menú El meu perfil / Les meves dades / Canvi de dades personals (pestanya Dades addicionals de RuralCat). Si falta alguna dada, introdueix-la i a continuació prem el botó Guardar.
 2. Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú Formació / Catàleg de Cursos per Internet.
 3. Menú Formació / Catàleg de Cursos per Internet

  Menú Formació / Catàleg de Cursos per Internet

 4. Selecciona el curs al qual et vulguis inscriure i comprova que la preinscripció està oberta. Fes clic a sobre del nom del curs.
 5. A la següent pantalla fes clic a "Sol·licitar accés a la formació".
 6. Sol'licitar accés a la formació

  Sol·licitar accés a la formació

 7. Una vegada completat aquest procés, el Servei de Formació Agrària es posarà en contacte amb tu per indicar-te com has de finalitzar la inscripció.