La gastronomia i els productes artesans del Pirineu lleidatà, protagonistes a FITUR 2012
La gastronomia i els productes alimentaris artesans del Pirineu de Lleida tenen un paper protagonista a l'estand de Catalunya a la 32a Fira Internacional de Turisme-Fitur 2012. El Pati Gastronòmic de l'estand ofereix degustacions de productes a càrrec dels Artesans Alimentaris del Pirineu i de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.
Imatge de l'estand a Fitur 2012. Font: Diputació de Lleida.
El president de la Diputació, Joan Reñé, ha destacat la diversitat, la qualitat i la riquesa de productes que ofereixen les comarques del Pirineu de Lleida i les Terres de Lleida tant en l'àmbit gastronòmic com en l'oferta de turisme de neu, d'aventura, cultural, de natura i de negocis en la presentació del Pati Gastronòmic. La directora general de Turisme, Marian Muro ha anunciat que la Generalitat durà a terme aquest any 2012 una aposta decidida per potenciar les Terres de Lleida com a turisme d’interior i ha avançat que la Vall de Boí obtindrà properament el distintiu de municipi amb destinació de Turisme Familiar.