DARP | 24/05/2018  Ruralcat

El Laboratori Agroalimentari participa al 12th European Pesticide Residue Workshop de Munic

El Laboratori presenta aquesta setmana el pòster relatiu al mètode d’anàlisi de residus de plaguicides en pinso, que vol contribuir a millorar el control d’aquests productes.

Presentació del pòster a Munic

Presentació del pòster a Munic

El Laboratori Agroalimentari, que pertany al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, està participant en el 12h European Pesticide Residue Workshop (EPRW), que s'està celebrant aquesta setmana a Munic, amb la presentació del pòster "Development and validation of an analytical method for the determination of organochlorine pesticides in animal feed by GC-MS/MS" (Desenvolupament i validació d'un mètode analític per a la determinació de pesticides organoclorats en alimentació animal per part de GC-MS / MS).

L'"European Pesticide Residue Workshop" és el principal punt europeu de trobada per a la presentació i l'intercanvi de novetats en les desenvolupaments analítics i reglamentaris en l'àmbit dels residus de plaguicides en aliments i begudes, i compta amb la participació de laboratoris de control oficial i privats, de representats de les autoritats competents, els organismes responsables del desenvolupament de la normativa corresponent, dels productors de productes agroalimentaris, els transformadors i la resta d'actors interessats. S'espera la participació d'uns 500 congressistes de diferents continents.

La presència del Laboratori Agroalimentari amb la presentació del pòster relatiu al mètode d’anàlisi de residus de plaguicides en pinso suposa una contribució a la millora del control oficial d'aquests productes.