FORMACIÓ I TRANSFERÈNCIA | 04/04/2012  RuralCat/UPC

El centenari de l'ESAB ofereix una jornada sobre la indústria agroalimentària

En el marc dels actes per commemorar el centenari de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB), el Clúster Agro@limentari de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'ESAB, organitzen una trobada al voltant de la indústria agroalimentària el proper 17 d'abril. La trobada forma part de les iniciatives de la UPC per fomentar i promoure la col·laboració entre universitats i empreses i proposar solucions tecnològiques que contribueixin a augmentar el lideratge i la competitivitat del sector.

esabcentenar

Logotip del centenari de l'ESAB. Font: UPC.

 

L'acte comptarà amb la presència de Joan Font i Fabregó, president i director General de Bon Preu SAU, que impartirà una conferència amb el títol  “La distribució alimentària com a motor d'innovació en la indústria de la tecnologia d’aliments". 

Posteriorment tindrà lloc la taula rodona Estratègies per a la innovació i el desenvolupament de productes a les empreses agroalimentàries” que comptarà amb la intervenció de Jaume Sió, sotsdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària, Elena Vela, responsable de I+D de Danone a Barcelona, Carles Nin, responsable d'I+D+I de Panrico Donuts, Xavier Mestres, director general d'investigació i recerca culinària i Miquel Ángel Urban, responsable de qualitat del Grup Vichy Catalan. 

L’acte tindrà lloc el dia 17 d’abril a les 18:00 hores a la Sala de Graus de l’ESAB, al Campus del Baix Llobregat UPC, a Castelldefels. Per assistir-hi cal confirmar assistència a infoclusteragroalimentari@upc.edu , o trucant al telèfon 935 521 114.