FIRES I SALONS | 03/05/2012  AlimenCat/BioCultura

BioCultura impulsa els productes ecològics i el consum responsable

El Palau Sant Jordi de Barcelona acull, entre el 3 i el 6 de maig, la 19ª edició de la fira BioCultura, amb la participació de 700 expositors i una previsió de 80.000 visitants. L'atractiu més important de la fira són les més 15.000 referències de productes d'alimentació ecològica, tot i que també hi trobem productes d'altres sectors. La producció ecològica és un sector jove, amb un valor de mercat dels aliments comercialitzats a Espanya superior als 900 milions d'euros, que cada vegada arrossega més públic.

Detall del cartell de la fira BioCultura 2012. Font: BioCultura.

BioCultura és la cita pels professionals que volen acostar-se al món dels productes respectuosos amb el medi natural. Cadascun dels sectors té així l'oportunitat de conèixer directament a distribuïdors i operadors i de realitzar les seves transaccions comercials d'una forma senzilla. Les empreses, per la seva banda, disposen d'aquest aparador per oferir i atendre als seus clients. A més a més, el certamen ofereix prop de 300 activitats paral·leles a la comercial.

Entre els expositors de la Fira hi ha el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), que hi participa a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), amb l’objectiu de difondre la producció agrària ecològica, que es concreta també en la identificació per part del consumidor a través del nou logotip ecològic europeu i l’etiqueta ecològica. També donarà a conèixer l’oferta formativa de les Escoles de Capacitació Agrària (ECA) d’Alfarràs i de Manresa, les línies d’actuació del Departament, així com els serveis a la internacionalització i promoció de PRODECA.
 

 

Informació relacionada