FORMACIÓ | 08/06/2012  RuralCat/UB

La UB obre la preinscripció del Màster d'Agricultura Ecològica

La Universitat de Barcelona ha obert el període de preinscripció de la 14 edició del Màster d'Agricultura Ecològica, fins el dia 1 de setembre. Aquest curs de formació presencial començarà el 19 d'octubre i compta amb un mínim de 20 places i un màxim de 35.

Imatge del cartell del màster. Font: UB.

 Aquest Màster d'Agricultura Ecològica, que va ser el pioner a Espanya i un dels primers d'Europa en aquesta especialitat, està dirigit a llicenciats, enginyers superiors, diplomats universitaris, enginyers tècnics i titulació universitària equivalent i professionals interessats en una formació actualitzada i d'alta qualitat en agricultura ecològica. 

El màster és presencial i es basa en la normativa Europea de crèdits ECTS i, en conseqüència, inclou activitats presencials (classes teòriques i pràctiques, seminaris, avaluacions, ...), activitats no presencials dirigides (fòrums, debats, visites, lectures, ...) i dedicació personal autònoma de l'estudiant.

El màster consta de 60 crèdits ECTS, 40 crèdits teòrics i pràctics i 20 crèdits corresponents al projecte final. Es divideix en dos grans blocs. La part més teòrica es desenvoluparà entre l'octubre de 2012 i el juny de 2013. Després, els alumnes hauran d'elaborar un projecte final entre l'abril i el setembre de 2013. Finalment, l'avaluació tindrà lloc a l'octubre de 2013. 
 
A més, la universitat posa a disposició de les empreses i organismes que treballen en el sector de l'agricultura ecològica, una borsa de treball i un conjunt de serveis per gestionar i facilitar el contacte amb els estudiants i titulats del màster.
 

Preinscripció i matrícula

Per fer la preinscripció cal enviar a la secretaria del curs en el Departament de Biologia Vegetal de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona el currículum vitae abans de l'1 de setembre. Les persones amb titulació obtinguda fora d'Espanya hauran de contactar amb la secretaria del màster o consultar la pàgina Web per concretar els tràmits a seguir.
 
La matrícula es durà a terme després de l'acceptació de l'alumne per part de la direcció del màster. Els alumnes acceptats hauran de formalitzar la matrícula contactant amb la secretaria del màster (agroecologia@ub.edu,Tel 669.714.277).
 
El nombre màxim de places és de 35 i el mínim de 20. L'import total del màster són 3.600 euros.
 

Informació relacionada