INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 10/09/2018  Ruralcat

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació convoca el Premi “Alimentos de España 2018”

Amb aquests guardons, que inclouen 8 modalitats, es vol reconèixer el treball d’empreses i professionals que s’han distingit per produir, elaborar, distribuir i oferir al consumidor productes alimentaris de qualitat.

Aquests premis tenen com a objectiu promoure i estimular els diferents elements de la cadena alimentària en els processos de producció, transformació, elaboració, ús, coneixement i consum dels aliments, així com reconèixer l‘esforç comercialitzador, innovador, de desenvolupament rural i de respecte al medi ambient del sector. 

Els guardons compten amb 8 modalitats diferents: Indústria Alimentària, Producció Ecològica, Internacionalització Alimentària, Producció de la Pesca i l’Aqüicultura, Comunicació, Restauració, un accèssit a la Iniciativa Emprenedora i el Premi Extraordinari Alimentos de España.  

El termini de presentació de candidatures finalitza el 29 d’octubre. Les persones jurídiques hauran de presentar les sol·licituds al Ministeri d’Agricultura a través del registre electrònic (https:// sede.mapama.gob.es/portal/site/se), segons el model normalitzat disponible a la seu electrònica. Si els beneficiaris són persones físiques poden optar per presentar les sol·licituds presencialment en paper en el Registre General del Ministeri d’Agricultura o en qualsevol dels llocs previstos a l’article 16.4 de la Llei 39/2015, de  l’1 d’octubre.