ALIMENTACIÓ | 10/10/2012  AlimenCat/DAAM

Èxit de la jornada sobre arrebossats industrials

La jornada va aplegar una gran representació de les indústries catalanes

Els assistents a la jornada. Font: DAAM

Davant dels nous hàbits de consum i les exigències cada vegada més grans per aconseguir una millor textura en boca i qualitat en les tècniques d’arrebossat, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a través del l’ECA de l’Empordà, ha fet a Vic, a l’edifici del Sucre,  una jornada sobre Tecnologia dels arrebossats, en què s’han tractat les diferents tècniques d’arrebossat, quins problemes i solucions trobem durant el procés, i quins producte tenim per millorar aquesta tècnica.

 
La jornada va aplegar una gran representació de les indústries catalanes que es dediquen a menjars preparats entre altres, els tècnics de les quals van valorar molt positivament l’exposició feta.
 
L’ECA de l’Empordà està treballant en la programació per al 2013 per tal de donar resposta a les necessitats de formació de la indústria alimentària.
 
 
 

Informació relacionada