UNIÓ EUROPEA | 31/12/2012  RuralCat

Quins tipus d'agricultura tenim a la UE?

L'Eurostat, l'oficina estadística de la Unió Europea, ha publicat l'edició de butxaca 2012 del llibre "Estadístiques sobre Agricultura, pesca i silvicultura"

Detall de la coberta del lllibre

Detall de la coberta del lllibre "Estadístiques sobre Agricultura, pesca i silvicultura"

Quins tipus d'agricultura tenim a la UE? Quantes persones treballen en el sector agrícola? Quantes granges ecològiques hi ha i quina superfície ocupen? Quina quantitat de peix ha estat capturat pels bucs europeus en els últims 15 anys? Les respostes a aquestes preguntes i moltes més poden trobar-se en l'edició de butxaca 2012 del llibre Estadístiques sobre Agricultura, pesca i silvicultura publicat per l’Eurostat, l'oficina estadística de la Unió Europea.
 
El llibre de butxaca, que està dirigit a especialistes i generalistes, presenta les taules seleccionades i gràfics proporcionant una resum de la agricultura a la Unió Europea basat en les dades estadístiques disponibles més recents. Un dels capítols està dedicat al 50 aniversari de la política agrícola comuna, celebrat el 2012. L’Eurostat ha proporcionat dades per a aquesta política comuna des dels seus inicis. Un altre capítol presenta els resultats de l'últim cens agrícola a nivell europeu. La resta de destaquen l'economia de l’agricultura industrial, la producció agrícola, agricultura i medi ambient, el desenvolupament rural, estadístiques de la pesca i la silvicultura.
 
El document destaca que Polònia, Romania, Itàlia, Espanya, França i Alemanya tenen les majors forces de treball agrícoles.