INTERNACIONALITZACIÓ | 15/02/2013  RuralCat/ACC1Ó

Vols valorar el potencial exportador de la teva empresa?

ACC1Ó organitza jornades goExport a tot el territori català per donar assessorament a les empreses que vulguin planificar la seva estratègia en internacionalització

L'exportació representa un dels indicadors positius de l’economia catalana i que enguany  segueix creixent. ACC1Ó, conscient d’aquest canal per fer negoci, organitza juntament amb el Consell General de Cambres de Catalunya, PIMEC, CECOT, AMEC i Foment del Treball Nacional 200 jornades goExport per donar servei al màxim nombre d’empreses possibles. 

Les jornades són de caràcter pràctic (màxim 20 assistents per jornada) i permeten accedir al programa d'Iniciació a l'Exportació d'ACC1Ó, programa que t'ajuda a donar les primeres passes i aconseguir vendes a l’exterior per mitjà del suport d'experts en Internacionalització i en Màrqueting Digital. 

 

Què hi aconseguiràs?

Analitzar el potencial exportador de la teva empresa i un full de ruta personalitzat dels teus mercats potencials i la manera d’accedir-hi. Amb aquest punt de partida tindràs l’arrencada necessària per planificar la teva estratègia en internacionalització i començar a exportar.
 

Informació relacionada