Premi al millor jove artesà alimentari innovador per a Lluís Costa Gil
El DAAM ha concedit el Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2012 a Lluís Costa Gil, pastisser de Sant Esteve de Palautordera, i un accèssit al finalista Jordi Morera Ransanz, flequer de Vilanova i la Geltrú
Productes de forn. Imatge d'arxiu. Autora: Marta Montmany
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) va crear el Premi al millor jove artesà alimentari innovador amb la finalitat de fomentar les actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguessin pautes per a millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya, i guardonar l’esforç dels joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació, i el disseny de productes artesans. Aquesta novena convocatòria pública del Premi té una dotació pressupostària de 4.000 euros. L’accèssit no té dotació pressupostària.