Curs d'assecatge de productes carnis a Monells
Els assistents han valorat molt positivament aquest curs impartit per investigadors i enginyers de prestigi, així com tècnics d'empreses reconegudes. La formació també ha permès intercanviar experiències i conèixer les darreres tecnologies
Imatge del Curs d'assecatge de productes carnis. Font: DAAM
L’Escola de Capacitació Agrària de l’Empordà, conjuntament amb l’lRTA, han organitzat el 9 i 10 d’abril un interessant curs d’assecatge de productes carnis al Campus Agroalimentari de Monells.
Aquest ha estat impartit per nombrosos investigadors i enginyers consultors de prestigi, així com tècnics d’empreses reconegudes que n’han relacionat les problemàtiques i els principis per a un bon assecatge, s’han exposat les instal·lacions més apropiades per a cadascun dels productes a tractar, s’han explicat els controls i els sensors per als diferents paràmetres, s’ha dissenyat una planta sencera i finalment s’han detallat les tecnologies d’assecatge per a productes llescats.
Els assistents han valorat molt positivament aquesta formació que ha permès intercanviar nombroses experiències, conèixer les darreres tecnologies per assolir el procés mantenint al màxim els caràcters organolèptics dels productes i considerar els punts crítics per a l’estalvi energètic.