L'ETSEA i l'IRTA editen una guia sobre la postcollita de fruita
"Poscosecha de pera, manzana y melocotón" inclou fitxes tècniques sobre el maneig postcollita de les principals varietats i consideracions especials per a cada varietat
Detall de la coberta del llibre "Poscosecha de pera, manzana y melocotón"
Diversos professors de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida han participat en l'elaboració d'una guia sobre com aplicar la tecnologia en la conservació i millora de la qualitat de pomes, peres i préssecs durant la postcollita, des de la recol·lecció dels fruits fins al moment del seu consum. De forma conjunta amb investigadors i tècnics de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), tots ells membres de la Unitat de Postcollita de la Xarxa de Referència en Tecnologia d'Aliments de la Generalitat (XaRTA), signen Poscosecha de pera, manzana y melocotón (Mundi-Prensa, 2013). L'obra ha estat coordinada pels professors de l'ETSEA Inmaculada Viñas, Immaculada Recasens i Jordi Graell, juntament amb Josep Usall, investigador de l'IRTA.