L’EIT Food Innovation Prize Competition 2019 premia els nous emprenedors del sector agroalimentari
Els premis ofereixen supor al desenvolupament de nous productes o serveis que ajudin a transformar el sistema alimentari. La data límit per a participar als premis és el 12 de maig.
El premi vol donar suport a un nombre creixent d’startups de la indústria agroalimentària
Aquests premis a la innovació s’adrecen a emprenedors i startups que es troben en fase d’evolució inicial i tenen la finalitat d’oferir suport al desenvolupament de nous productes i serveis que puguin ajudar a transformar el nostre sistema alimentari; fent-lo més saludable, més sostenible i resilient.
Aquest any, es celebraran 17 finals en viu arreu d’Europa, que tindran lloc entre juny i setembre. En cada competició s’assignaran un total de 15.000€ en finançament, dels quals el premi pel primer lloc serà de 10.000€; i de 5.000 € per al segon lloc.
Més enllà dels premis en metàl·lic, les startups participants gaudiran d’un entrenament de qualitat i d’accés privilegiat a la comunitat d’inversors, mentors i experts de l’EIT Food.
La Innovation Prize Competition és una competició paneuropea organitzada per l’EIT Food amb la intenció de donar suport a un nombre creixent d’startups de la indústria agroalimentària i aprofundir en el seu potencial revolucionari.
EIT Food és una iniciativa capdavantera d’innovació alimentària que opera a nivell europeu. El seu objectiu és crear un sector alimentari sostenible i encarat als reptes del futur.