AGENDA | 27/05/2019  Ruralcat

De l’1 al 9 de juny torna la Setmana de la Natura

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori.

Durant nou dies s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya

Durant nou dies s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya

La 4ª edició de la Setmana de la Natura tindrà lloc entre l’1 i el 9 de juny de 2019 i promourà l’organització d’activitats arreu de Catalunya per viure la terra i conscienciar la societat de la necessitat de conservar el nostre patrimoni natural, el medi ambient i el territori.

Durant nou dies s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya de la mà d’entitats ambientals i organitzacions per a promoure i difondre la conservació de la natura i el medi ambient orientades a grans i petits. Entre les activitats previstes hi ha excursions, xerrades, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions i activitats infantils o sortides de camps per gaudir de la natura.

Qualsevol entitat sense ànim de lucre pot organitzar una activitat per a la Setmana de la Natura que encaixi amb l’objectiu de la Setmana.

La Setmana Natura culminarà el diumenge 9 de juny amb la celebració de cinc Festes de la Natura repartides pel territori català, organitzades per entitats ambientals.

Informació relacionada