PREMIS | 10/07/2019  Ruralcat

Oberta la VII edició dels #enerTICAwards per a projectes d'innovació i tecnologia en l'àmbit de l'eficiència energètica

Els #enerTICAwards són els Premis a la innovació i la tecnologia per a l’eficiència energètica en l’era digital.

La data límit per presentar les candidatures és el 15/07/19

La data límit per presentar les candidatures és el 15/07/19

Aquesta iniciativa permet identificar, premiar i divulgar casos d'èxit i bones pràctiques en el cas d'aquells projectes empresarials que hagin contribuït a reduir el consum energètic amb l'aplicació de noves tecnologies com Blockchain, IoT, BigData, Realitat Augmentada, etc.

La setena edició d’aquests premis guardonarà a directius que han contribuït a implantar l'ús de les solucions tecnològiques més innovadores per a la millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat en les seves empreses i organitzacions; i projectes tecnològics innovadors realitzats per empreses i organitzacions compromeses amb l'eficiència energètica i la sostenibilitat. Com a novetat d'aquesta edició, s'han inclòs noves categories com Projectes H2020-H2030, en què podran participar projectes relacionats amb el Programa Marc Europeu en l'ús de les TIC, i Startups Innovadores.

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) és l’organisme col·laborador en aquesta setena edició dels Premis #enerTICAwards, que seran entregats el pròxim 12 de desembre en una cerimònia oficial a Madrid.

La data límit per presentar les candidatures és el 15/07/19.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència