TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 21/08/2019  Ruralcat

El Pla Anual de Transferència Tecnològica va oferir 869 actuacions al 2018

El PATT és un instrument que recull, programa i coordina les actuacions centrades en els àmbits de la recerca i la transferència tecnològica i de coneixements al sector agroalimentari i forestal català.

S’han ofert propostes en més de 40 sectors productius diferents

S’han ofert propostes en més de 40 sectors productius diferents

Durant l’any 2018 el PATT va realitzar un total de 869 actuacions, de les quals 151 van ser de l’àmbit de la recerca i l’experimentació aplicada i 718 activitats de l’àmbit de la divulgació de coneixements i la transferència tecnològica. 

L’oferta d’actuacions abasta tot el territori català, amb propostes en més de 40 sectors productius diferents. En el marc de les activitats puntuals del PATT es van oferir 2.435 ponències de temàtiques diferents.  

El PATT ha estat impulsat per 117 unitats promotores amb les quals han col·laborat diferents entitats en 1.639 ocasions.

En els 16 anys de funcionament, el PATT s’ha consolidat com un instrument de referència per al sector, amb la celebració de 21.918 ponències, més de 12.477 col·laboracions i més de 337.105 assistents al llarg d’aquests anys.

A través del portal RuralCat s’accedeix a la informació detallada dels programes de les jornades i cursos previstos. Així mateix, es poden trobar les ponències de les jornades realitzades així com altres documents tècnics d’interès, com dossiers tècnics o fitxes tècniques. Els interessats també poden inscriure’s als sectors del PATT que són del seu interès i rebre puntualment a la vostra bústia de correu electrònic totes les activitats previstes a través del servei "El PATT a la teva bústia": ruralcat.gencat.cat/web/guest/tt/patta-la-teva-bustia.

Font: RuralCat