El Laboratori Agroalimentari participa a la 4th International Mass Spectrometry School (IMSS)
Es tracta d’una trobada imprescindible per conèixer i debatre els principis de l’espectrometria de masses, els desenvolupaments actuals i les línies de futur i poder compartir experiències amb destacats especialistes en espectrometria de masses d’arreu del món.
Cartell del IMSS 2019
El Laboratori Agroalimentari ha participat a la 4th International Mass Spectrometry School (IMSS) que es va dur a terme a Sitges del 15 al 20 del passat mes de setembre.
Aquesta escola té com a objectiu principal avançar en l’educació en espectrometria de masses de graduats, doctorats i científics que desenvolupin la seva activitat en les àrees de química, biociències, alimentació, medi ambient i medicina d’àmbit internacional.
Es tracta d’una trobada imprescindible per conèixer i debatre els principis de l’espectrometria de masses, els desenvolupaments actuals i les línies de futur i poder compartir experiències amb destacats especialistes en espectrometria de masses d’arreu del món.
El Laboratori ha presentat dos pósters que recullen la seva experiència en l’anàlisi de residus en pinsos, així com els resultats de la implementació del nou sistema de ionització “Unispray” que permet millorar en la detecció beta-agonistes en orina. Aquesta segona contribució ha estat seleccionada per una presentació oral en la qual s’ha pugut aportar l’experiència del laboratori en l’ús d’aquesta nova eina i els seus resultats, que han permès disminuir els límits de decisió en aquestes substàncies prohibides. Aquesta millora del mètode analític permetrà millorar l’eficàcia del control oficial d’aquestes substàncies.