AJUTS | 03/10/2019  Ruralcat

Convocats els ajuts FEMP per la producció i comercialització dels sectors de la pesca i l’aqüicultura

Aquesta convocatòria s’inclou dins de l’Estratègia Europa 2020, que estableix un seguit de prioritats i objectius per aconseguir una estratègia de creixement intel·ligent dels estats membres l’any 2020.

La convocatòria va destinada a les OPP i a les AOP d’àmbit nacional i transnacional

La convocatòria va destinada a les OPP i a les AOP d’àmbit nacional i transnacional

Els objectius d’aquesta convocatòria són millorar la competitivitat del sector de la pesca i l’aqüicultura, fomentar la comercialització dels mercats de la pesca i l’aqüicultura mitjançant la incentivació de les inversions en els sectors de la transformació i la comercialització i la creació d’una organització comuna de mercats, de manera que les activitats de la producció pesquera i aqüícola siguin econòmicament viables i competitives.

Així mateix els ajuts promouen la conservació i protecció del medi ambient i l’eficiència dels recursos, a més de conservar i protegir la sostenibilitat i la qualitat de l’ocupació i afavorir la mobilitat laboral.

La convocatòria va destinada a les Organitzacions de Productors Pesquers (OPP) i a les Associacions d’Organitzacions de Productors Pesquers (AOP) d’àmbit nacional i transnacional.

Els ajuts compten amb un pressupost de 3,7 milions d’euros. La data límit per presentar-se són 15 dies hàbils a partir de la publicació de l’extracte de la convocatòria al BOE núm. 229, del 24 de setembre de 2019.         

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

El més llegit

El Pla Director de l’Horta llança una enquesta de participació per recollir les propostes del sector

Es publiquen les dades de superfícies municipals de tots els conreus de Catalunya de la campanya 2019

Obert el període de presentació de candidatures per als premis PITA i Ruralapps 2020