FORMACIÓ | 17/04/2005  Ruralcat

S'obre la preinscripció del curs Documents mercantils

El proper 30 de maig comença el curs Documents mercantils, que es farà íntegrament a través de RuralCat. A partir d'aquest moment i fins el proper 17 de maig ja pots formalitzar la teva preinscripció al curs, que té un límit de 30 places.

Aula de formació on line

L'objectiu principal d'aquesta acció formativa, impartida pel Servei de Capacitació Agrària, és donar a conèixer i ajudar a confeccionar els principals documents mercantils que s'utilitzen a les empreses o explotacions agràries.

Organització i desenvolupament del curs

La impartició del curs, dissenyat en format on-line, es farà mitjançant el portal RuralCat. Cada alumne tindrà un tutor que farà el seu seguiment individual, l'informarà del funcionament del curs i l'ajudarà en el seu aprenentatge. Abans de l'inici del curs els alumnes rebran una guia que els presentarà el programa del curs i la metodologia per seguir-lo. Així mateix, aquesta guia els ajudarà a conèixer l'entorn d'aprenentatge de RuralCat. La durada del curs és de 8 hores, dividides en tres mòduls d'aprenentatge. El primer mòdul està dedicat al procés de compra ¿ venda i el segon al de pagament ¿ cobrament. En el darrer dels mòduls es farà un test d'autoavalució i un exercici final, per tal que l'alumne pugui comprovar l'assimilació dels continguts del curs. Aquesta acció formativa començarà el dia 30 de maig i finalitzarà l'1 de juliol de 2005 i té un cost de 30 euros. Per tal de poder seguir-lo cal disposar d'equip informàtic amb connexió a Internet. Tanmateix, hi ha la possibilitat d'utilitzar les aules d'informàtica de la xarxa d'Escoles de Capacitació Agrària del DARP. L¿alumne que finalitzi el curs correctament obtindrà un diploma que acreditarà l'aprofitament de l'acció formativa. Per a més informació podeu consultar l'opció Cursos on-line de l'apartat Formació del menú lateral de navegació de RuralCat.

Informació relacionada