30 MARÇ - 19 ABRIL | 28/03/2005  Ruralcat

16è Cicle de Conferències a la Facultat d'Enologia

Fins el proper 19 d'abril la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili acull un cicle de conferències dins del marc del conveni de col·laboració entre aquesta institució, l¿empresa Rius i Rius Assessors i el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya.

imatge vinyes

Un dels actes principals d'aquest cicle de conferències és el lliurament del Premi d'Enologia Jaume Ciurana. Amb la instauració d'aquest premi es pretén fomentar l'estudi, l'aprofundiment de les disciplines pròpies de la Facultat d'Enologia i retre homenatge, a la vegada, a Jaume Ciurana, un dels grans enòlegs catalans i primer director de l'INCAVI. El calendari d'aquestes conferències és el següent:
  • 30 de març "Influence du solel sur les arômes et leurs précurseurs" a càrrec del Pr. Alain Razungles, de l'Unité Mixte de Recherche: Sciences pour l'oenologie de l'Agro Montpellier. A més, es farà entrega del Premi Jaume Ciurana.


  • 7 d'abril "El futuro de las ingenierías técnicas agrícolas en el espacio europeo de educación superior" amb la participació del Pr. Miguel Alcaide de la Escuela de Ingenieros de Montes de la Universidad de Córdoba.


  • 12 d'abril "Nuevos retos para la industria de panificación" amb la participació del Pr. Manuel Gómez Pallares de la Escuela Superior de Ingenierías Agrarias de la Universidad de Valladolid. Campus de Palencia.


  • 19 d'abril "Actualización en vitivinicultura ecológica" a càrrec del Sr. Manuel Ruiz Hernández de la Estación Enológica de Haro.
Totes les conferències tindràn lloc a l'aula 203 de la Facultat d'Enologia de Tarragona. Per a més informació podeu adreçar-vos als organitzadors:
Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya
Demarcació de Tarragona
Gasòmetre, 29
43002 Tarragona
Tel. 977 21 12 85
Fax 977 21 23 52