PROMOCIÓ A INTERNET | 22/11/2004  Ruralcat

Les empreses d¿espècies creen el lloc web de promoció dels seus productes

L'Associació Espanyola d¿Elaboradors i Envasadors d¿Espècies i Condiments (AEC) ha anunciat la creació d'un lloc web nou. Aquesta iniciativa té com a objectiu informar sobre les espècies i condiments a les persones interessades a conèixer aquest sector, ja siguin professionals o consumidors.

Logo d'AEC

La organització ha explicat en un comunicat que el web inclou informació sobre l'associació, la campanya Dóna-li un toc especial, les espècies, una sala de premsa, el sector i enllaços d'interès. També ha recordat que la campanya de comunicació Dóna-li un toc especial, llançada per l'Associació, amb el suport del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació durant el 2003-2004, tracta de difondre el coneixement de les espècies per part dels ciutadans. L¿AEC és una entitat sense ànim de lucre que representa més del 80 per cent del mercat nacional. L'Associació està formada per Antonio Pina Diaz, Antonio Sotos, Ceae, Daniel Sánchez, Ducros, Proaliment - Jesús Navarro, Manufactures Ceylan, Ramón Sabater, Riera Rabassa, Safinter i Verdu Canto-Saffron Spain.